top of page

Onderhoud Schilderswerk

AANPAK & ADVIES
 • Onderhouds schilderwerk
 • Houtrotherstel of kozijnrenovatie
 • Binnenschilderwerk
 • Behang- & wandafwerking
 • Betonrenovatie & betoncoating
 • Gevelreiniging & behandeling
 • Verfhandel voor scheepvaart en industrie

Onderhouds schilderwerk

Precisiewerk aan en door een vakman bij het uitvoeren van schilderwerkzaamheden op alle ondergronden van een object, vastgoed of woonhuis, waardoor een langere levensduur is gewaarborgd. Alleen haalbaar indien er resultaatgericht met de opdrachtgevers wordt samengewerkt.

Houtrot herstel/renovatie (sanering)


Het overschilderen van een slechte ondergrond is geld weggooien. Houtrot saneren we door volledige of gedeeltelijke vervanging in combinatie met epoxy-houtreparatiemiddelen. Natuurlijk werken we hierbij met onze timmerlieden die hun vak verstaan.
 

 

Binnenschilderwerk


Is voor een grootste deel verfraaiing van het interieur, maar dient wel degelijk ook ter bescherming van het houtwerk en muurwerk. Daarom besteden wij veel aandacht aan een deskundige advisering om uw  persoonlijke voorkeur te vertalen naar een optimale kleurstelling. Binnen werken wij met water gedragen producten, waardoor onaangename geuren beperkt blijven.
 

Behang- & wandafwerking


Of het nu wanden binnen of buiten het huis zijn, onze ervaring is dat duurzame producten een optimaal eindresultaat tot gevolg kunnen hebben. Hoe kiest u uit het aanbod van materialen, technieken & motieven? Uw smaak en keuze koppelen we aan onze ervaring en voorstellingsvermogen, resulterend in een prachtig totaal.

 

Verfhandel voor Scheepvaart & Industrie


Met onderbouwde adviezen voor alle doelgroepen in de IJmond specialisatie van onderstaande fabrikanten:

 • PPG/Sigma Coatings Marine Paints & Protective Coatings;

 • HOLLAND COATINGS – Brantho Korrux 3-in-1 metaalbescherming;

 • PPG/Sigma Coatings Bouwverven;

 • Overige verffabrikanten als Sikkens, Veveo, Wijzonol, Mathijs, Rust-o-leum & Boonstoppol
   

 

Betonrenovatie & betoncoating


Herstellen van carbonatatie van beton en het coaten van alle mogelijke vloeren en betonconstructies. Van bedrijfshal tot garagevloer en van rolcoating tot strakke gietvloer: iedere ondergrond heeft verschillende eigenschappen en wordt verschillend belast. Wij adviseren u bij de keuze voor het juiste product.
 

 

Gevelreiniging & behandeling


Uitlaatgassen, luchtvervuiling/industrie, begroeiing & graffiti zorgen voor vervuiling van uw gevels. Medost zorgt voor grondige gevelreiniging. Eventuele beschadigingen worden hersteld, bijgewerkt en waar nodig totaal afgewerkt met een verfproduct. Zo nodig behandelen we de muur met een effectieve anti-graffitilaag of met een hydrofoberende impregneer.

bottom of page