Specialisme

SPECIALISME
  • Schilderwerk in voedingsindustrie

  • Vloercoatings

  • Giet- & troffelvloer systemen

  • Conservering staalwerk

  • Gevels reiniging

  • Gevels impregneren

Voedingsindustrie


Medost Schilders heeft zich gespecialiseerd in hygiënisch schilderwerk bij bedrijven waar hygiënemaatregelen essentieel zijn. Wij kunnen ons aan iedere situatie in het bedrijf aanpassen, waarbij wij op afwijkende momenten de werkzaamheden uitvoeren.
 

De specifieke kennis en het vakmanschap worden gecombineerd om zo volgens de HACCP eisen uw verwerkingsruimtes van de meest passende en goedgekeurde materialen te voorzien. Van de toe te passen producten zijn attesten aanwezig, welke de goedkeuring in deze industrie waarborgen.


Wij onderscheiden ons door onze werkzaamheden nauwkeurig aan te passen aan de situatie op de werkvloer. We creëren onderdruksituaties om stof in de productieruimtes te voorkomen; we kunnen steigers of stofschermen bouwen zodat we muren of plafonds kunnen schilderen, zonder dat het productieproces onderbroken moet worden; Of kan in verband met de hygiëne het werk niet overdag? Dan komen wij gewoon ’s nachts of in de weekenden.
 

Wij zien bij hygiënisch schilderwerk geen beperkingen, maar juist uitdagingen met optimale service.

 

Vloercoatings


Bij Medost Schilders kunt u terecht voor diverse epoxy of polyurethaan vloercoatings. Het is zeer belangrijk om een goede en veilige vloer te hebben in een magazijn of productielocatie. Medewerkers dienen veilig en schoon te kunnen werken op de werkplek. Onze vloercoatings kunnen op vloeren worden aangebracht, maar ook op wanden brengen wij regelmatig epoxy vloercoatings aan, waardoor we deze extra resistent te maken tegen chemicaliën en hoge druk.
 

Tevens is de vloer veel sneller en makkelijker schoon te maken en in vele branches is dit zeer belangrijk, tijd is immers geld. De vloer is eenvoudig te onderhouden, slijtvast en de ruwheid is naar gelang uw wensen te bepalen. Medost Schilders is de juiste partner om u te adviseren op het gebied van deze vloeren en alle mogelijke toepassingen.

 

Giet- en troffelvloer systemen


Medost Schilders verzorgt ook diverse soorten gietvloersystemen in epoxy of polyurethaan. Het is zeer belangrijk om een goede en veilige vloer te hebben in een magazijn of productielocatie. Medewerkers dienen veilig en schoon te kunnen werken op de werkplek. Onze gietvloersystemen hebben een nivellerend karakter, waardoor oneffenheden in de ondergrond minder zichtbaar zullen worden. 
 

We kunnen zorgen voor een zo hard mogelijke vloer, die goed geschikt is voor een zware belasting, dan is het in veel van de gevallen verstandig om gebruik te maken van epoxy. Polyurethaan zorgt aan de andere kant voor een meer taaie en flexibele vloer, het is wat dat betreft een totaal ander type.
 

We kunnen u meer vertellen over de voordelen van de verschillende soorten vloeren, of de toepassing voor u afstemmen op het gebruik dat u voor ogen heeft. Waardoor u kunt rekenen op een hoogwaardige en duurzame gietvloer, waar u lang plezier van kunt hebben.

 

Metaalwerk conservering


Medost Schilders heeft veel ervaring in het professioneel coaten van staal om het op langere termijn te beschermen tegen roest. De werkzaamheden worden altijd met hoogwaardige producten en ondersteuning van de grotere fabrikanten uitgevoerd.
 

Maar ook de kleinere staalconstructies, als hekwerken, kunnen door ons – afhankelijk van de staat van onderhoud – hersteld worden en voorzien van schilderwerk of geheel afstralen om het daarna opnieuw te schilderen of poedercoaten.
 

Filiforme corrosie is een lokale, draadvormige corrosie op gecoat aluminium, magnesium en andere stalen substraten. Met name aan de kust, maar ook op andere plaatsen komt filiforme corrosie voor aan bijvoorbeeld kozijnen, traphekken en andere constructies. Indien deze vorm van corrosie optreedt, bent u bij ons aan het juiste adres voor een duurzaam herstel. Onze specialisten lichten u graag verder voor over dit onderwerp.

 

Gevelreiniging & impregnering


Uitlaatgassen, luchtvervuiling/industrie, begroeiing & graffiti zorgen voor vervuiling van uw gevels. Medost zorgt voor grondige gevelreiniging. Eventuele beschadigingen worden hersteld, bijgewerkt en waar nodig totaal afgewerkt met een verfproduct.
 

Na het reinigen en renoveren van de gevel, heeft deze een poreuzer oppervlak, waardoor er een hydrofoberende impregneer dient te worden aangebracht.

 

Zo nodig behandelen we de muur met een effectieve anti-graffitilaag.